On aamupäivä ja mua väsyttää, viime yönä vielä 3 aikoihin katselin kelloa ja pyörin sängyssä.

Palelin oikein kunnolla eikä yhtään väsyttänyt yöllä. Nousin sitten pukemaan lisää vaatetta ja jossain vaiheessa olenkin nukahtanut.

Yleensä en kyllä palele mutta arvelen että johtuu joko tästä VLCD-kuuristani taikka sitten maanantaina saamastani rokotuksista. Sain sekä kausi-influenssa että pandemiarokotuksen ja kumpikin käsivarsi edelleenkin hellänä.

Rasvaa palaa varmaankin oikein täydellä teholla taas kun nälkä ei ollenkaan muistuta olemassaolostaan. Onkin painottunut tuo syöminen enemmän iltapäivään ja iltaan. Silloin välillä nälkäkin meinaa tuntua jos ei ole muistanut aktiivisesti juoda.

Aamu meneekin hyvin mustalla kahvilla, monivitamiinitabletilla ja vedellä. Suklaapirtelöä aamupalaksi kunhan on ensin kunnolla herännyt.

Siinä joskus puoliltapäivin olen pussin ottanut. Yleensä nutriletin suklaapirtelön taikka allevon thaikeiton taikka perunapurjo. Välillä nutrifastin purjo-curryä taikka ruokaisaa kanakeittoa. Höystän lähes aina keitot pakastevihanneksilla.

Sitten myöhemmin iltapäivällä taas pussia taikka jos olen liikenteessä patukkakin uppoaa.

Päivälliseksi sitten laittelenkin ihan ns. ruokaa.  Teen lautasellisen salaattia taikka paistelen teflonpannulla vihanneksia. Lisäkkeenä on tosi hyvää esim hapankaalia. Lisäksi tietty otan pussin.

Iltapalaksi otan vielä pussin. Jos on oikein nälän tunnetta saatan syödä lautasellisen vihanneksia. Porkkanaa, kurkkua, varsiselleriä, luumutomaattia, kaalia, kesäkurpitsaa, paprikaa. Dippaan kasvikset salsakastikkeeseen ja on muuten tosi hyvää.

Päivän mittaan tulee otettua vähintään 4 -5 pussia/patukkaa, välillä jopa enempi. Eri valmistajan tuotteita olen aika vapaasti käyttänyt sekaisin. Energiaa niissä on aika erillaiset määrät ihan 100 kcal tuonne 250 kcal asti.

Koitan kuitenkin katsoa että energiat pysyy alle 800 kcal per päivä taikka ainakin sinnepäin. Juon kalorittomia nesteitä vähintään 2-3 litraa päivässä.